CAJKAŠKA FEŠTA U DUBROVNIKU: Vlahušićeve pristaše četnikovanjem proslavili pobjedu (VIDEO)

23.03.2015. 17:28:16

O ukusima se ne raspravlja, a o neukusima još i manje. Dubrovački dogradonačelnik Željko Raguž zorno prezentira onu dobro znanu izreku da se o ukusima ne raspravlja. Svoj ukus Raguž je javnosti prezentirao u izbornoj noći, kada se slaveći pobjedu Andre Vlahušića zanio i opustio uz popularnu narodnjačku glazbu. No, ne radi se tu samo o narodnjacima. Slavio je Raguž uz pjesmu autora Predraga Živkovića Toza, koju uglavnom izvodi Mirosla Ilić. Znan je inače Ilić po tome što mu se koncerti po Hrvatskoj mahom otkazuju radi njegova koketiranja sa četništvom. Sve to bivšeg HSS-ovca nije previše zasmetalo. Čovjeka je izgleda ponijela atmosfera pa o izboru pjesama nije niti mislio, jednako kao što nije previše promišljao o Vlahušićevoj pravomoćnoj presudi, dajući mu potporu. Kada je riječ o glazbi valja imati na umu da su lokalni političari, ali i oni na nacionalnoj razini skloni koketiranjima s raznim vrstama iste. Tako su šibensko-kninski HDZ-ovci pobjedu Josipe Rimac slavili uz stihove Lepe Brene, dok se SDP-ov Peđa Grbin zapio uz Thompsonove Čavoglave.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.