Ćamila Mičijević HRT-u: ‘Je li vam žao što nas niste prenosili’

23.12.2020. 09:29:00

Jedna od najboljih hrvatskih rukometašica, inače iz Hercegovine, točnije MostaraĆamila Mičijević, gostovala je na Hrvatskom radiju te je još jednom pokazala kako nema dlake na jeziku, odnosno koliko je iskrena, a što je iznenadilo one na HRT-u. Toliko da su ostali bez teksta. Naime, Ćamila je postavila pitanje HRT-u glede prijenosa turnira iz Danske, no nije dobila odgovor na njega. A i što su joj mogli odgovoriti?

Podsjetimo. sjajna Mostarka briljirala je tijekom netom završenog Europskog prvenstva na kojem su hrvatske rukometašice osvojile povijesnu broncu, u borbi za treće mjesto uvjerljivo su svladale prepotentne i favorizirane Dankinje

Gostujući na Hrvatskom radiju Ćamila je, dakle, otvoreno pitala:

“Je li HRT-u žao što nas nije prenosio i prije utakmica za medalju? Hoćete li nas u budućnosti prenositi više?”, upitala je Ćamila, ali odgovor, kako smo već spomenuli, nije dobila. Podsjećamo, hrvatske rukometne kraljice je bilo moguće pratiti samo na Planetsportu, dok je HRT otkupio prava tek za završnicu turnira, dakle, polufinale i finale. I to, prema ocijeni mnogih, nisu odradili baš najbolje.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Miroslav Herceg/Foto: Damir Senčar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.