Čapljina: Obilježena 25. obljetnica oslobođenja vojarne ”Božana Šimovića”

24.04.2017. 20:12:01

Povodom obilježavanja 25. obljetnice oslobođenja Vojarne ”Božana Šimovića” Čapljina, upriličeno je polaganje vijenca i paljenje svijeća te je služena Sveta misa za sve poginule hrvatske branitelje.

Prije polaganja vijenaca kod centralnog križa, pripadnici Udruga proistekli iz Domovinskog rata i pripadnici postrojbe Ludvig Pavlović, položili su vijence i upalili svijeće na mjesta u vojarni gdje su poginuli branitelji prije oslobađanja vojarne. Svečanom polaganju vijenca nazočilo je izaslanstvo općine Čapljina predvođeno načelnikom općine dr. Smiljanom Vidićem zajedno sa koordinacijama Udruga proisteklih iz Domovinskog rata u općini Čapljina te hrvatske komponente O.S. BiH. Nakon čina polaganja vijenca održana je i sveta misa u kapeli sv. Mihovila za pokojne branitelje u oslobođenju vojarne, kao i sve ostale branitelje.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.