Čeka nas kiša s grmljavinom cijeli tjedan

19.11.2013. 10:14:04

43467e92666fd6906ac982d7b50b4d72

U Rijeci meteorolozi za subotu najavljuju obilniju kišu, dok bi u Osijeku prve pahulje snijega mogli ugledati već u nedjelju. U Splitu se kiša obilnija kiša očekuje danas, sutra i preksutra.

Pripremite kišobrane jer meteorolozi najavljuju da će nekoliko dana padati kiša, a na Jadranu bi mogla biti popraćena i grmljavinom te olujnim vjetrom.

Na Jadranu, Gorskom kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije danas će biti oblačno povremeno s kišom, a na Jadranu bi ona mogla biti i obilnija uz grmljavinu. U sjeverozapadnom području i Slavoniji će nakon jutrošnje magle biti oblačno, a poslijepodne i u noći bi povremeno moglo biti kiše. Na Jadranu se tijekom dana mjestimice očekuje olujno jugo koje će poslijepodne slabjeti. Najviša temperatura bit će od 6 na zapadnim do 12 u istočnim krajevima, a na Jadranu između 15 i 20 stupnjeva Celzijevih, piše DHMZ. Sutra će se nastaviti promjenjivo i pretežito oblačno vrijeme, s povremenom kišom, a na Jadranu mjestimice može biti i obilnija te praćena grmljavinom. Na jugu Jadrana se očekuje jaka jugo, a temperatura zraka će biti bez veće promjene. U Zagrebu meteorolozi slično vrijeme očekuju sve do ponedjeljka kada bi mogli ugledati i prve pahulje snijega, ali one se neće duže zadržavati na tlu sudeći po tome da je minimalna temperatura zraka najavljena 2 stupnja, a maksimalna 6 stupnjeva. U Rijeci meteorolozi za subotu najavljuju obilniju kišu, dok bi u Osijeku prve pahulje snijega mogli ugledati već u nedjelju. U Splitu se kiša obilnija kiša očekuje danas, sutra i preksutra. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.