‘ČEKA TE METAK, GOV… JEDNO IZDAJNIČKO, ŽVALAVA ŠIPTARSKA PI… ‘ Diler zaprijetio Vučiću, a ovaj se bavi pitanjem Republike Srpske

02.06.2021. 18:57:00

Premda predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uživa veliku popularnost u Srbiji, mnogo je i onih koji su nezadovoljni njegovim režimom. Napadaju ga i s pozicije građanske, europske Srbije, napada ga i desnica za koju je ‘premekan’. A ima drugih nezadovoljnika, čak i s one strane zakona.

Tako beogradski mediji prenose vijest da je izvjesni Petar Gvozdenović – osoba koja je u bijegu i na tjeralici – putem Instagrama zaprijetio Vučiću da ga čeka metak.

Čeka te narodni 9mm metak govno jedno izdajničko žvalava šiptarska pi….”, poručio mu je Gvozednović (u komentaru na Vučićevu samohvalu) bez da se zamara gramatikom.  Gvozdenović je, prenose mediji, vlasti traže zbog trgovine narkoticima, teških krađa i više drugih kaznenih djela.

Vučić se bavi Bosnom i Hercegovinom

Kad smo kod Vučića, njegov radni dan obilježen je odnosima s BiH. Očito je u Banja Luci panika nakon imenovanja Nijemca Christiana Schmidta za novog Visokog predstavnika u BiH.

“Da će biti mnogo teže za RS, nema sumnje. Nijemci će dati sve od sebe da naprave funkcionalnu državu BiH, preko uzimanja kompetencija vlasti RS. Neće biti lako ni za Srbiju, jer Srbija mora razgovarati sa predstavnicima Njemačke, ali mora uvijek biti uz RS”, izjavio je jučer.

Danas je pak nakon sastanka s Miloradom Dodikom poručio da će tražiti redoviti izvještaj Visokog predstavnika. Slučajno ili ne, Vučić je ujedno najavio besplatno cijepljenje za sve građane BiH protiv koronavirusa. Samo trebaju otići u Srbiju.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Daniel Radman/Foto: Miloš Tešić/ATAImages

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.