Červar najavljuje: ‘Umorni smo, ali publika nas diže da izvučemo dodatnu energiju’

26.01.2020. 09:55:00

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar nakon prospavane noći i plasmana u finale Europskog prvenstva osvrnuo se na dramatičnu utakmicu protiv Norveške.

“Vidjeli ste da je to bio jedan horor, utakmica za koju ne znam da li je ikad u povijesti bila ovako napeta, što da vam kažem. Rekao sam da treba odati priznanje igračima, Norvežani su bili favoriti, teška je bila utakmica. Pokazali smo mentalnu jakost, odlučila je i obrana, u kriznim momentima je bilo dobro, bilo je puno junaka na čelu s našim liderom, ali uvijek sam rekao da je tim najjači. Nakon deset godina, ispalo je da sam taj koji se oprostio medaljom i vratio s time. Sutra je novi dan, želimo pokušati ići do kraja, to bi bilo stvarno strašno. Nitko nije računao da bi se mogli vratiti na vrh svjetskog rukometa, iako je imala Hrvatska kontinuitet rezultata. Igrači su heroji”, rekao je Lino Červar.

“U najgorem smo položaju, igrači su umorni, Cindrić nije ni mogao ući u igru. Ovi igrači, koji su najviše sudjelovali su umorni, svi pomažu, ali publika nas diže da izvučemo dodatnu energiju”, rekao je Červar.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Miroslav Herceg/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.