Čestitka ministra Krstičevića pripadnicima Hrvatske vojske

26.05.2018. 19:00:37

Poštovane pripadnice i pripadnici Hrvatske vojske, poštovane djelatnice i djelatnici Ministarstva obrane, poštovani hrvatski branitelji, članovi njihovih obitelji, s osobitim ponosom čestitam vam dvadeset i sedmu obljetnicu utemeljenja pobjedničkeHrvatske vojske. Od povijesnog postrojavanja pred prvim predsjednikom Republike Hrvatske dr. Franjom Tuđmanom, domoljubna, hrabra i srčana hrvatska mladost branilaje Domovinu i budila vjeru u slobodu koju smo toliko dugo sanjali. Upravo su ta njihova hrabrost i odlučnost, temelji na kojima je izrasla Hrvatska vojska. U kratkom vremenu ta je vojska izrasla u pobjedničku silu spremna osloboditi domovinu i tako trajno upisala temelje hrvatske samostalnosti i neovisnosti. Domovinski rat nedvojbeno je temelj moderne hrvatske države, a hrvatski branitelji su kamen temeljac. Danas smo ponosni što imamo vojnike koji pomažu svom narodu kada je najteže, koji su prepoznati u misijama i operacijama diljem svijeta kao pouzdani i profesionalni partneri i saveznici. Budite ponosni na svoju prošlost, na oslobodilački Domovinski rat i budite fokusirani na budućnost, na dobrobit jedine nam domovine Hrvatske. Čestitam vam ovaj veliki dan! POTPREDSJEDNIK VLADE I MINISTAR OBRANE Damir Krstičević

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.