ČETNIK BORA ČORBA SE RUGAO VATRENIMA, ONI MU ZAČEPILI USTA

14.07.2018. 06:44:10

ČETNIK BORA ČORBA SE RUGAO VATRENIMA, ONI MU ZAČEPILI USTA: ‘Ko probuši Subašića, častiću ga gajbom pića’

Glazbeniku je, izgleda, loše sjeo odličan plasman Hrvatske u Rusiji

Srpski glazbenik Bora Čorba poznat je po svojim ekstremističkim stavovima i nacionalističkim ispadima pa je u tom duhu dočekao i utakmicu između Hrvatske i Engleske. Frontmen grupe Riblja čorba javno je navijao za Rusiju u četvrtfinalu Svjetskoga prvenstva, a kad su mu Vatreni srušili snove, nije mogao prešutjeti, već im je posvetio pjesmicu uoči polufinala s Engleskom. “Ako mrdnu i Engleze To će biti baš bezveze Slučajno li tako bude Totalno će da polude Nek izađu na kraj sa Lukom Deli lopte kao rukom Ko probuši Subašića Častiću ga gajbom pića Hrvatska dalje ne ide Zbog Domagoja Vide Koji li je Vidi klinac Kada nije Ukrajinac Sa Rusijom ko se zeza Nagrabusi od Engleza” Tim je stihovima Čorba mislio poniziti naše reprezentativce, ali su mu oni – još jednom – upropastili planove. Hoće li se glazbenik sada pokriti po ušima ili očajnički smišljati novu pjesmu kojom će bodriti Francuze, preostaje nam vidjeti. Inače, srpski su nacionalisti ovih dana bijesni zbog odličnog plasmana Hrvatske u Rusiji i paranoično vjeruju kako Vatreni sve svoje pobjede koriste da se naslađuju njima. Tako je poznati srpski glumac Sergej Trifunović opsovao HRT-ova voditelja koji je u javljanju uživo kazao da “u nedjelju slijedi finale svih finala, oluja nad olujama”. “Puši bre ku*ac, majmune”, poručio mu je glumac.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.