Četnik Šešelj vozaču naredio da pregazi oporbu pred parlamentom, a on je uzeo bejzbol palicu i krenuo u obračun

28.05.2019. 15:08:40

Pa ne smiješ riječi da kažeš Vučiću, vidiš koje si đubre, ajde nešto reci Vućiću, vikao je Šešelju lider Dveri, na što je Šešelj ušutio i odjednom im počeo psovati majku...

Sve ovo je počelo kada je vozilo s predsjednikom SRS-a četnikom Vojislavom Šešeljem izguralo zastupnike Dveri koji su ispred parlamenta došli sačekati predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Zatim je Šešeljev vozač bejzbolskom palicom udario člana Predsjedništva Dveri Jugoslava Kiprijanovića, javlja N1. Kako prenosi reporter Bete, Šešeljev automobil je “izgurao” zastupnike Dveri i njihov transparent na kojem je pisalo “Danas izdaja – sutra robija”, a nakon što se automobil zaustavio Šešelj je izašao i vrijeđao lidera Dveri Boška Obradovića, a od svog vozača je tražio da ih zgazi automobilom. Zastupnici stranke Dveri imali su transparent na kojem je pisalo “Danas izdaja – sutra robija”, prvo ih je automobil izgurao. Zatim je Šešelj izašao i vrijeđao lidera Dveri. Lider Dveri Šešelju: Da si bio srbin bio bi u Haagu!…Pa ne smiješ riječi da kažeš Vučiću, vidiš koje si đubre, ajde nešto reci Vućiću, vikao je Šešelju lider Dveri, na što je Šešelj ušutio i odjednom im počeo psovati majku.Odlučio je sjesti u auto i bez obzira hoće li nekog pregaziti prolazio je kroz narod koji je bio načičkan oko njega.Ajde reci riječ protiv Vućića ako smiješ. Pa vidiš koja si kukavica, glasno je dovikivano Šešelju.

U tom naguravanju skoro su stradali i članovi osiguranja parlamenta koji su pokušali smiriti situaciju. Čelnici stranke Dveri optužili su Vučića da se ponio kao kukavica prilikom dolaska u parlament jer je “poslao žene i svog političkog oca” (Vojislava Šešelja) da ga brane i prave incidente.

Incident se dogodio pred Skupštinom Srbije između pripadnika stranke Dveri i Šešelja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.