Čilić u drugom kolu Rima izgubio od južnoafrikanca Andersona

16.05.2013. 01:44:02

Marin Čilić poražen je u 2. kolu ATP turnira iz Masters serije 1000 u Rimu koji se igra na zemljanoj podlozi. Bolji od njega bio je južnoafrički tenisač Kevin Anderson sa 6-3, 7-6(7). U cijelom meču Međugorac jnije uspio nijednom oduzeti servis protivniku, iako je imao šest break-lopti. S druge strane, Anderson je realizirao jednu od devet svojih prilika, u osmom gemu prvog seta. U tie-breaku drugog seta Čilić je propustio veliku priliku za izjednačenje budući je vodio 6-3 i 7-6, dakle imao je četiri set-lopte, od čega tri vezane. No, u završnici je Anderson bio mirnije ruke i došao je do prve pobjede nad Čilićem u četvrtom međusobnom ogledu. Čilić je bio jedini hrvatski predstavnik na turniru u Rimu.
TS
Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.