Čitatelji, još jednom pomozimo teško bolesnoj Stefani iz Vukovara

09.07.2015. 17:40:22

Šesnaestogodišnju Stefani uskoro očekuje peta operacija... U ožujku ove godine objavili smo priču o 16-godišnjoj Stefani Jenić, učenici Strukovne škole Vukovar. Ona je zbog zloćudnog tumora na desnoj natkoljenici koji se proširio na mišić i živac, trpjela strašne bolove, školu nije pohađala više od godinu dana, a bolnički su troškovi u potpunosti iscrpili samohranu majku Snježanu. Uz pomoć dobrih ljudi troškovi liječenja su nekako plaćeni, no ostao je još dio zdravstvenog osiguranja što zbog neimanja izvora prihoda, obitelj Jenić nije u mogućnosti platiti. - Moja kćer ide na petu operaciju, a nemamo dovoljno sredstava ni za život pa Vas molim da nam uz pomoć Vaših čitatelja još jednom pomognete - kazala nam je majka 16-godišnje Stefani. Svi koji to žele i koji su naravno u mogućnosti pripomoći, mogu to učiniti uplatom na žiro račun: Stefani Jenić, Erste banka, IBAN:HR8024020063290202795, SWIFT:ESBCHR22 Šesnaestogodišnjoj Stefani želimo da iz još jedne životne borbe izađe kao pobjednica...

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.