CIVILNA STRATEGIJA RATOVANJA !!!

13.02.2021. 11:54:00

Mi smo narod i zemlja koja je ne tako davno iz ratnog vihora kao POBJEDNICA izašla a da se o konvencije ratovanja nije ogriješila za razliku od Srbije koja je sve konvencije ratovanja kršila koristeći i zabranjene bojne otrove kojima nas je granatirala pa tako i nervnim bojnim otrovima a koji, tek s odmakom vremena strašne posljedice na ljudski organizam ostavljaju !!!

S toga, ne čudi, što naši branitelji od teških malignih bolesti boluju i što prerano ovaj svijet napuštaju !!!

Međutim, sve dosadašnje vlade uključujući i ovi najgoru do sada zdravstveno stanje naših branitelja ne zabrinjava pa tako ni njihov prerani odlazak !!!

Iako su svi dosadašnji premijeri i predsjednici s tom gorkom činjenicom po pitanju bojnih otrova bili i jesu upoznati po tom pitanju ništa nisu poduzimali niti poduzimaju jer im nije u interesu kao ni hrvatski narod kojem su na čelu !!!

Oni su na čelu naše Države ali ne kako bi interese svog naroda i svoje zemlje zastupali već, kako bi oni prva "violina" u zemlji bili a to, što im "žice" na sve strane pucaju nema veze ipak im kostur violine u trajno nasljeđe ostaje !!!

Isto tako i medicinska struka dobro je s upotrebom bojnih otrova upoznata međutim, našim hrvatskim braniteljima te razne vrste bolesti struka ne priznaje kao posljedice koje su sa ratom i ratnim strahotama povezane pa su na milost i nemilost sami sebi prepušteni !!!

Sve nadležne komisije po političkoj direktivi rade jer, Bože moj, braniteljima se njihovi zasluženi statusi moraju srezati kako bi što više "ustaških" kunica za naše lopove ostalo i kako bi samo oni u blagodatima ove naše Ljepotice bez rada i odgovornosti mogli živjeti !!!

Pa tako, na čelu naše Države nalazile su se i nalaze face koje ovu Samostalnu Hrvatsku Državu nisu željele a to nam sve ove godine svojim zornim "radom" i potvrđuju !!!

Naše vlasti ni do danas nisu našle za shodno da protiv Srbije izmeđuostalog i za korištenje bojnih otrova u Domovinskom ratu tužbu podignu kako bi se našim bolesnim braniteljima i civilima pri lječenju od raznim malignih i inih bolesti pomoglo !!!

Ne, našim vlastima to nije prioritet ni bitno dapaće, ta ista vlast koja samo u nazivu hrvatski predznak ima protiv svog naroda "ratuje" i to svim raspoloživim sredstvima iako su, baš kao i bojni otrovi zabranjeni !!!

Pa tako "naše" vlasti uporno protiv svog naroda rade još su za pojačanje Pupovca i njegovu družinu prigrlili kako bi udruženim snagama na hrvatske branitelje i domoljube đonom udarali !!!

Pri civilnoj strategiji "ratovanja" oružjem se ne zvecka međutim, postoje olovke koje isto kao metak ubijaju samo su sa "prigušivaćem" čiji pucanj tek s odmakom vremena čujemo ali, posljedice tih ispaljenih metka i te kako osjetimo jer smo svi političkim mecima izrešetani i unutarnje rane u sebi nosimo !!!

Vojna i civilna strategija ratovanja u potpunosti se razlikuju iako isti učinak pri uništavanju naroda imaju što i je cilj civilne strategije ratovanja koja se u našoj zemlji već godinama primjenjuje !!!

Pa tako, u civilnu strategiju ratovanja spadaju i kojekakve zabrane od slobode govora, kretanja i oduzimanje prava na rad od kojeg bi svi u ovoj zemlji morali živjeti kako bi sebe i svoje obitelji mogli prehranjivati !!!

Isto tako strategija straha kod naroda najveći učinak ima jer tada, s narodom se najlakše upravlja i vlada što, pogotovo, ovu zadnju godinu dana na djelu gledamo i proživljavamo !!!

Ali, kao što vidimo i znamo te ubojite olovke zemlju su nam izdale, opljačkale, djecu nam raselile još sva hrvatska dobra rasprodavaju i neke čudne ljude bez potrebnih provjera u tišini naseljavaju što nije bezazleno dapaće !!!

Pa tako "naše" vlasti svojom ubojitom olovkom sve hrvatske vrijednosti zatiru uvodeći srpsko briselsku politiku kojom se ovaj narod i ova zemlja moraju obezvrijediti u čemu, nažalost, zbog hrvatske šutnje i uspijevaju !!!

E moj narode, primjenimo i mi civilnu strategiju ratovanja pa svoj glas protiv ove srpsko hrvatske koalicije podignimo dok sve nas njihovi "meci" nisu
P O K O S I L I

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.