Član Našeg Hajduka tvrdi da tri stvari nisu istinite u priopćenju Nadzornog odbora Hajduka

24.07.2020. 17:22:00

Član Našeg Hajduka, Bojan Filipović, usprotivio se priopćenju Nadzornog odbora Hajduka koji je okrivio Naš Hajduk za odlazak Marina Brbića.

U njoj Filipović pronalazi tri neistine, a prenosi ih Dalmatinski portal:

“1. Glasanjem protiv razrješnice NIJE mu onemogućen ostanak, jer je Skupština dala razrješnicu većinom glasova, tako da je predsjednik Uprave mogao komotno povući svoju ranije danu ostavku, jer je imao poziv Nadzornog da je povuče i Skupština mu je dala razrješnicu.

2. Glasanjem protiv razrješnice predsjednik Uprave apsolutno ničim nije doveden u pitanje legitimitet NO-a, jer Naš Hajduk kao dioničar ima pravo očitovati se o radu predsjednika uprave bez obzira na stav Nadzornog odbora, a legitimitet NO-a proizlazi iz izbora kojim su ga izabrali članovi, a ne Upravni odbor Našeg Hajduka.

3. Nije derogirana odluka NO-a, jer stav dioničara o razrješnici nema apsolutno nikakve veze s pozivom NO-a da predsjednik Uprave povuče svoju ostavku, jer je PU to mogao učiniti i bez obzira na glas NH na Skupštini kluba, koja je, ponavljam, dala razrješnicu predsjedniku Uprave.”

Izvor: narod.hr

Izvorni autor: Miroslav Herceg/Foto: Hina

Autor: