Članovi UMDDR SD županije darivali djecu sa posebnim potrebama Blagdansko ozračje u sinjskom odjeljenju Centra za rehabilitaciju Juraj Bonaći

21.12.2013. 13:42:20

Clanovi-UMDDR-SD-zupanije-darivali-djecu-sa-posebnim-potrebama-Blagdansko-ozracje-u-sinjskom-odjeljenju-Centra-za-rehabilitaciju-Juraj-Bonaci_article

Korisnici Centra sa svojim odgajateljicama i roditeljima izveli su prigodni božićno-novogodišnji program. Nakon toga, već tradicionalno, u pohode su im stigli Djed Božićnjak i njegovi pomagači, koje su prestavljali članovi Udruge maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata SD županije i udruge MDDR SD županije  liječenih od PTSP-a.

Sinjski branitelji podijelili su stotinjak poklona za koje su sami prikupili novčana sredstva.

vsinj1

Štićenici Centra, djeca sa posebnim potrebama bili su oduševljeni dolaskom , razgovorom i pjesmama koje su se izmjenjivale na pozornici u društvu dragog gosta Djeda Božićnjaka.Svi su bili darivani uz obećanje vrijednog rada i truda koji će uslijediti vrlo skoro u Novoj godini.

Svečanosti je, u ime gradske vlasti nazočio dogradonačelnik Zlatko Ugrin koji je svima uputio prigodnu blagdansku čestitku.  Veselje je završeno uz zajedničko druženje štićenika Centra i njihovih gostiju, hrvatskih branitelja.

Veterani 126. brigade Sinj

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.