CRNA PROGNOZA : ‘Slijedi progon Hrvata u BiH, Bosnu će preuzeti Arapi’

30.11.2017. 07:34:07

Admiral i geostrateg Davor Domaze Lošo iz svoje je perspektive iznio viđenje današnje haaške presude. – Ovo danas što smo gledali u Haagu je ostvarenje ostavštine Karla Marxa i Friedricha Engelsa iz 1848. godine, kada su ta dvojica ostavili u ostavštinu da treba istrijebiti tu bljuvotinu od naroda. Misli se na Hrvate, jer je Ban Josip Jelačić spasio crnožutu monarhiju, a ”ONI” su bili odredili uništiti je. Nije nimalo slučajno, onaj tko god zna i prati što oni rade, odabran datum 29. Studenoga, dakle Dan Republike Jugoslavije – kaže Lošo, dodajući da se time želi poručiti kako je slobodna hrvatska država srušila Jugoslaviju te da za to moraju biti kažnjeni. Zato se, vjeruje događalo i ovo što se događalo. – Dakle, Hrvati moraju za svoju slobodnu državu za koju su se borili, a ona nije bila predviđena, nego očuvanje Jugoslavije platiti. Sada se na neki način vraća priča na početak. Znamo da je zasjedanje Avnoja bilo u Jajcu, hrvatskom kraljevskom gradu, znano je da su se oslobodili Hrvati. Ovo je 300. godišnjica ujedinjenja engleske masonske lože, odlučili su kazniti Hrvate zato što su stvorili državu- tvrdi admiral. Ako se u Zagrebu ne dođe pameti, uslijedit će, uvjeren je naš sugovornik, progon Hrvata u BiH. – Nakon toga će i Srbi biti prognani, koliko se može sa geostrateškog stajališta zaključiti BiH postaje arapska – zaključio je Loš Iva Međugorac / Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.