CRNE MAMBE IMAJU KANDIDATA: Petra Bajana za ministra branitelja!

10.03.2016. 18:17:27

Sudjelovao je na svim ratištima diljem Lijepe Naše. Ranjavan je pet puta i stopostotni je invalid II skupine. Odlikovan je svim vojnim odlikovanjima. Gosp. Petar Bajan prihvaćen je među svim braniteljima kao i od svih političkih struktura. “Obraćamo Vam se sa svojim prijedlogom za imenovanje ministra branitelja. Udruga predlaže našeg člana, suborca, časnog i istinskog heroja Domovinskog rata gosp. Petra Bajana, umirovljenog stožernog brigadira. Gospodin Petar Bajan rođen je 5.5.1971. u Kninu. Pristupio je kao Prvi redarstvenik 5.8.1990. godine u redove MUP-a, jedinica za posebne namjene. Od 15.5.1991. pripadnik je 2. Gardijske brigade sve do umirovljenja 1998. Godine. Sudjelovao je na svim ratištima diljem Lijepe naše. Ranjavan je pet puta i stopostotni je invalid II skupine. Odlikovan je svim vojnim odlikovanjima. Gosp. Petar Bajan prihvaćen je među svim braniteljima kao i od svih političkih struktura. Bio je savjetnik Predsjednika RH, ministra Ministarstva branitelja i bio je član Komisije za državna odlikovanja. Vodio je Udrugu „Tigar Rakitje 1991“. Dugi niz godina aktivan je u strukturama braniteljskih udruga, radio je na pisanju monografija 2.gbr „Gromovi“ i specijalne policije Rakitje, sudjelovao je na izradi više knjiga s tematikom Domovinskog rata, te je o njemu snimljen dokumentarni film „Pero u ratu i miru“ serijala Junaci domovinskog rata. Aktivan je bio u promociji Domovinskog rata među hrvatskom dijasporom u Australiji, Kanadi, Argentini, Njemačkoj i Francuskoj. Trenutno živi sa svojom suprugom i petoro djece na području Zagreba. I danas je aktivan u savjetovanju, pomaganju i rješavanju braniteljskih problema, kao i promociji i zaštiti digniteta Domovinskog rata. S obzirom na izuzetne kvalitete gosp. Petra Bajana dajemo mu čvrstu potporu za imenovanje na dužnost ministra branitelja”. Predsjednik Udruge ‘Crne Mambe’, Ivica Šafarić Ninja, pukovnik u mirovini

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.