Crnoja demantirao sve optužbe: ‘Tužit ću sve koji su sudjelovali u sramotnoj harangi’

26.01.2016. 17:54:12

"Cijela ta kampanja zapravo je usmjerena na razbijanje suradnje Mosta i Domoljubne koalicije te u konačnici rušenju nove Vlade Republike Hrvatske", priopćeno je iz Kabineta ministra branitelja. Nakon što su u javnosti pojavile informacije da je ministar branitelja Mijo Crnoja prijavljen na lažnoj adresi te da je u sukobu sa susjednom kojoj je navodno zavario vrata garaže, o svemu se oglasilo i Ministarstvo branitelja. “Povodom niza medijskih napada posljednjih dana vezanih uz novog ministra Hrvatskih branitelja ovim putem se odlučno opovrgavaju medijski navodi koji su doveli u pitanje poštenje, osobni integritet i čast ministra. Sve što je proteklih dana izgovoreno u medijskom prostoru glede ministrova stambenog pitanja, navodnog nasilničkog ponašanja te nepoštivanje pravne države, ovim putem najodlučnije demantiramo. U tom kontekstu ovlašteni smo priopćiti javnosti da će ministar hrvatskih branitelja zatražiti kaznenu i materijalno odgovornost  protiv svih nakladnika i novinara koji su sudjelovali u skandaloznoj i sramotnoj harangi. Cijela ta kampanja zapravo je usmjerena na razbijanje suradnje MOSTA i Domoljubne koalicije te u konačnici rušenju nove Vlade Republike Hrvatske”, priopćeno je iz Kabineta ministra branitelja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.