Cro Cop: Nelson je cirkus. Policija mu upala u sobu jer je prijetio oružjem

18.02.2019. 08:25:24

ROY NELSON se nakon poraza od Mirka Filipovića više puta javljao. Najprije je tvrdio da je pobjednik zapravo on, da su ga suci pokrali, a onda je promijenio ploču pa je na svom Instagram profilu najprije čestitao Cro Copu, a onda je rekao da je s Mirkom već dogovorio novi revanš. Cro Cop se tek večeras oglasio i to preko svog Facebook profila. ”Hvala na porukama koje ste mi slali uoči i nakon meča, od srca hvala. Borbu ste vidjeli i neću ju previse komentirati. Nelson je tvrd i težak borac za svakoga. Nakon borbe je radio nepotreban cirkus, ali što je tu je. Žalio se na sve i svašta, komisiji je čak prijavio da su mi noge bile skliske, pa su došli za mnom u svlačionicu predstavnici Atletske komisije i pregledali m iako sam od ulaska u arenu do kraja borbe uz sebe neprekidno imao predstavnika Atletske komisije koji je doslovno išao u wc za mnom. Bio sam detaljno pregledan uoči izlaska u borilište, ali su se i oni smijali. Jedan od njih je rekao: ‘Ma, Nelson je takav, stalno cirkusi s njim.’ Na jednoj priredbi nas hvali da smo najbolji na svijetu, a na drugoj priča da smo najgore smeće. Nakon toga je Nelson prijetio okolo i to čak da će donijeti oružje, ne znam kome je to bilo upućeno, ali je stigla policija i pretražila mu sobu. Nema zajebancije s policijom ovdje. Nakon svega mi je ipak poslao poruku i čestitao na pobjedi i zatražio je novu borbu. Odgovorio sam mu ‘zašto ne’, ali to nije do mene, a nisam siguran u njegov status u Bellatoru nakon svega ovog. I još nešto, u ovom meču se dogodila najbizarnija stvar u mojoj karijeri. U jednom klinču dok sam ga držao na ogradi lik me ugrize za prst! Zagriz je bio preko gume za zube što je naravno ublažilo jačinu ugriza, ali da i to nekome može pasti na pamet nisam znao do sinoć.”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.