CROATIAN REVOLUTION HACKERS NAPADAJU Hrvatski news portali mete napada

09.06.2013. 17:15:28

Iz objavljenih poruka na društvenim mrežama prozilazi kako ista skupina planira i napad 1. srpnja, budući da se raspituju tko je od hakera slobodan u to vrijeme Već drugi dan za redom hrvatski news portali nalaze se pod hakerskim napadom iza kojeg, kako prozilazi iz poruka objavljenih na Facebooku stoji skupina Croatian Revolution Hackers, prenosi Novi list. Tijekom subote srušeni su tako web-ovi vecernji.hr , 24sata.hr, njuskalo.hr , dnevnik.hr … Hakeri domaće medije prozivaju zbog objavljivanja neistina, a na njihovom udaru našli su se i portali Vlade RH, Porezne uprave, Sabora RH, ZET-a,MUP-a RH te više banaka. Iz objavljenih poruka na društvenim mrežama prozilazi kako ista skupina planira i napad 1. srpnja, budući da se raspituju tko je od hakera slobodan u to vrijeme. Policija kojoj je ovaj hakerski udar prijavljen još se nije službeno oglasila. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.