Crvena zvezda prejaka za Dinamo, ali najbolji igrač turnira dolazi iz redova plavih

06.06.2021. 17:20:00

Dinamovi juniori nisu uspjeli osvojiti Kup prijateljstva u Zlatiboru jer ih je u finalu pobijedila Crvena zvezda 2:0.

Beogradska momčad bila je favorit uoči utakmice za titulu, ali Dinamo nije loše stajao na terenu, osim u prvih pet minuta, kad su pala oba gola. U trećoj je zabio Knežević, a u šestoj Nikolašević.

Da Dinamu nije poništen pogodak u 77. minuti, možda bismo svjedočili nekom iznenađenju, ali ovako je Zvezda stigla do slavlja - zasluženo. Kroz turnir igrači te momčadi zabili su 19 golova, u polufinalu sedam Željezničaru. Također, nisu primili nijedan gol. Za plave je dobitak što je igračem turnira, unatoč Zvezdinoj dominaciji, proglašen Tomislav Duvnjak.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/sport/crvena-zvezda-prejaka-za-dinamo-ali-najbolji-igrac-turnira-dolazi-iz-redova-plavih-1498372 - www.vecernji.hr

Izvor: vecernji.hr

Izvorni autor: vecernji.hr/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.