Čudo u Međugorju? Počeo svijetliti Gospin kip, okuplja se na stotine vjernika

24.09.2013. 08:30:58

24-9-2013- 8-28-01

Večeras je u kući vidjelice Vicke, koja je 1981. godine vidjela Gospu s ostalom djecom, počeo svijetliti Gospin kip, star 40 godina.

U Međugorju je u ponedjeljak navečer, oko 22 sata, u Vickinoj staroj obiteljskoj kući počeo svijetliti Gospin kip koji je star 40 godina. Vijest o tome se proširila mjestom u samo nekoliko minuta, tako da su se ispred kuće počeli okupljati vjernici. 'Prijatelj mi je javio što se događa i otišao sam vidjeti. Bilo je oko 22 sata. Kip Gospe svijetli, ali kad je pokušate fotografirati, apsolutno ništa se ne vidi. Vrlo brzo se mjestom pročulo i i sad ovdje ima oko tisuću ljudi', izjavio je sinoć za Dnevnik.hr Mateo Ivanković iz Međugorja. Javio nam se i Martin Oršulić koji nam je također poslao fotografiju Gosipong kipa. 'Evo da vam pošaljem i ja sliku što sam uslikao Gospu u Međugorju...probao sam i u mraku ali ništa se ne vidi, samo svojim očima možete vidjeti tu svijetlost...nešto posebno.
Gospin kip (Foto: Martin Oršulić)
Gospin kip (Foto: Martin Oršulić)
Kad vam već šaljem sliku napisat ću vam nešto, jer nisam mogao dati interviju vasem novinaru. Sjedio sam s društvom, kad sam čuo za čudo u Međugorju dogovorili smo se da odemo vidjet. U našem društvu je bila jedna cura, Muslimanka, rekla je da ide i ona. Poveli smo je i kada smo prilazili kipu ona se držala za mene i šutila, ja sam dodirnuo kip i vidio svojim očima kako svijetli, to je pravo čudo, poseban osjećaj. Kada smo ušči u auto pitali smo tu curu je li ona išta osjetila, rekla nam je 'da su joj se noge odsjekle, da se jednostavno prekrstila i odjednom počela moliti', opisuje Martin. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.