Da nas je Milanović vodio 90-ih, kninski četnici bi okupirali Hrvatsku

19.09.2015. 14:44:08

Četiri godine nerada i loših pokušaja od strane Zorana Milanovića i njegovih nesposobnih ministara u samo jednom danu došli su na naplatu HSP AS oglasio se na rekacije premijera Zorana Milanovića o izbjegličkog krizi, tvrde: ''Da nas je Milanović vodio '90.-tih kninski četnici bi okupirali cijelu Hrvatsku.'' Priopćenje prenosimo u cijelosti.

''Četiri godine nerada i loših pokušaja od strane Zorana Milanovića i njegovih nesposobnih ministara u samo jednom danu došli su na naplatu što je pokazalo svu ranjivost, neorganiziranost i bezakonje koje vlada u državi. Bio je potreban samo jedan četvrtak da Zoran Milanović po tko zna koji put ostavi na cjedilu vlastiti narod, dovede u zabludu narode koji neometano ulaze u državu poput Turaka u 15. stoljeću te se uspije posvađati sa svim susjedima i Europskom komisijom, tvrdi HSP AS.

Hrvatska danas kao država koja ima policiju, vojsku i sve ostale logističke službe djeluje neorganiziranije nego u praskozorje Domovinskog rata kada su te službe bile pod direktnom ili indirektnom kontrolom Beograda. Zahvaljujući Zoranu Milanoviću mi smo sada zemlja koju se može osvojiti bez oružja te je dovoljno da se pojavi malo veća masa na granicama i samo promarširat će kroz državu. Da je kojim slučajem Zoran Milanović 90.-tih bio na mjestu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, kninski bi četnici okupirali cijelu državu za manje od tjedan dana.

Apsolutno nesnalaženje u navedenoj situaciji, ali i prošle godine tijekom poplava u županijskoj Posavini pokazuju kako Milanović i njegovi poslušnici nisu intelektualno, logistički niti na bilo koji drugi način dorasli pozivu upravljanja državom u normalnim, a pogotovo ne ni u izvanrednim okolnostima. I dok smo se svi obradovali činjenicom kako je ostalo još svega tjedan dana donošenja suludih odluka ove najgore hrvatske Vlade u povijesti, Milanović nam je pokazao kako će to ipak biti užasno dugih tjedan dana punih neizvjesnosti i zebnje što će donijeti sutra. Naime, ova je ekipa na odlasku pokazala kako je dovoljan samo jedan dan da nas goloruka horda pregazi na potezu od Dunava do Sutle'', stoji u priopćenju koje potpisuje glasnogovornik HSP AS mag. oec. Hrvoje Niče.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.