DAČIĆ: ‘HRVATSKA NIJE SUDILA NI ANTI PAVELIĆU’….

21.08.2016. 14:28:24

“Hrvatska, koja je rehabilitirala gotovo sve ustaške zločince, koja Anti Paveliću nije ni sudila i koji je umro u Španjolskoj kao slobodan čovjek, nema moralno pravo prijetiti i uvjetovati Srbiju”, optužio je Dačić.

Portparol, i desna ruka Slobodana Miloševića, koji je imao sreće umrijeti prije doživotne presude, trebao bi odšetati do „Kuče cveća“ i svog idola Tita priupitati zašto on nije sudio dr. Anti Paveliću? Zašto Tito nije likvidirao Antu Pavelića? Zašto  udba, o kojoj Dačić zna sve nije likvidirala Antu Pavelića? Upravo zbog toga da ovakvi povijesni falsifikatori i proizvođači mitova i danas mogu tvrditi ono što tvrde koristeći to dugoročno za mizerne napade na Hrvatsku. Nisu mu sudili, jer na sudu, na temelju dokaza, doznala bi se istina o svim srpskim mitovima koji su još i danas upereni protiv Hrvatske! Hrvatska u Titovoj Jugoslaviji nije sudila nikome, u Titovoj Jugoslaviji sudilo se i ubijalo Hrvatsku, Hrvatice i Hrvate. Hrvatska nije sudila zbog toga što nije postojala, osim što je postojala formalno na papiru. Hrvatska je za vrijeme Jugoslavije bila četničko-komunistička kolonija i krava muzara za zločince zločinačkog Titovog režima. Zbog toga je Hrvatska u Domovinskom ratu do nogu potukla Dačićeve četnike, Titove partizane, ali na žalost, Tito još uvijek živi kao simbol Dačić-Milanovićeve politike. Kad već nije Tito,Nuernberški sud je sudio NDH-aziji i režimu NDH. Drug Dačić i ostali Dačići trebali bi pronaći u arhivima presudu tog, jedino relevantnog suda u kojoj izrijekom piše: „ Režim NDH ne snosi sam krivicu za zločine počinjene od strane tog režima  već je to uzročno-posljedična veza okupacije NDH od strane Hitlera i diktata Gestapa pod čijim uputama su doneseni rasni zakoni u vrijeme NDH.“ Zbog čega su ti dokumenti sakriveni? Dakako, to nikako ne umanjuje zločine režima NDH, ali stvar stavlja tamo gdje pripada, u povijesni kontekst. Osim toga, državni udar protiv Pavelića,Vokić-Lorković, razotkrio je Gestapo i zapovijedio njihovo smaknuće što nam govori tko je provodio politiku terora u NDH! Nije li Srbija prva u Svijetu izvjestila Hitlera da je „konačno“ riješila pitanje Židova u Srbiji istrijebivši ih do posljednjeg, a sada, nakon rehabilitacije Draže Mihajlovića rehabilitirat će i notornog antisemita Nedića? Nije li Srbija najosuđivanija država na Svijetu, zločinački olimpijski rekorder sa preko 1000 godina robije izrečenih genocidnim srpskim zločincima, ne od strane Hrvatskih sudova, već od strane legitimnog međunarodnog suda u Hagu čije su osnivačii pokrovitelji UN i EU? Da ne nabrajam dalje, jer vjerni čitatelji ovog portala sve to znaju, ali na žalost ne zna srpski narod koji je trajno zadojen sjemenom mržnje što može kad-tad ponovo eskalirati u ozbiljan sukob. To je cilj beogradske čaršije, jer na tijesnoj beogradskoj čaršiji ne mogu disati i ostvarivati vjekovne osvajačke težnje nebeskog naroda! Ipak, čini mi se da su se Dačić i četnička bulumenta upregli u Milanovićeva predizborna kampanjska „kola“!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.