Dačić napao Kolindu: Zar nije ono da mi 'imamo leteće kante'?

24.12.2016. 13:25:52

Dačić je dodao da zapravo razumije Grabar-Kitarović, jer je riječ o zemlji u kojoj se boje i jedne čokoladice iz Srbije Podsjetimo, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je, nakon što su Srbi sklopili posao s Rusima te će dobiti šest MIG-ova 29, poručila u Večernjem listu da Hrvatska ide u nabavku nove borbene eskadrile te američkih helikoptera Black Hawk. No istovremeno je poručila da se ne radi o vojnom nadmetanju sa Srbijom. 'Zašto hrvatska predsjednica odmah najavljuje kupovinu novih aviona i helikoptera kad su s podcjenjivanjem govorili o našem vojno-tehničkom dogovoru sa Ruskom Federacijom? Zašto se plaše letećih kanti iz Rusije, kako su govorili', upitao se ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić, a prenosi B92. Dačić je dodao da zapravo razumije Grabar-Kitarović, jer je riječ o zemlji u kojoj se boje i jedne čokoladice iz Srbije. 'Srbija se neće baviti Hrvatskoj, jedino smo zainteresirani da zaštitimo sebe i svoj teritorij', kaže srpski ministar vanjskih poslova. Podsjetimo, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je, nakon što su Srbi sklopili posao s Rusima te će dobiti šest MIG-ova 29, poručila u Večernjem listu da Hrvatska ide u nabavku nove borbene eskadrile te američkih helikoptera Black Hawk. No istovremeno je poručila da se ne radi o vojnom nadmetanju sa Srbijom.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.