Đakić i Matić predvidjeli marginalan broj prosvjednika

15.10.2018. 11:17:10

"HVIDRA je donijela odluku da ne želimo politizaciju i da ne želimo remetiti ono što je Penava sazvao, zato smo otkazali naše igre tamo... Najveće udruge nisu otišle u Vukovar, dva autobusa nisu sve udruge", rekao je o svemu Đakić. Matić je predvidao fijasko prosvjeda kao poznati podrumaš. Mali odaziv. I tako je u Vukovaru završilo izmedu 40 000 i 50000 marginalaca. Na skup se nisu tradicionalno odazvali račanovi dečki SDP, poznati po činjenici da su devedesetih Srbima poklonili opremu teritorijalne obrane Hrvatske, kako bi nas Srbi što više poubijali i njihov žuti isprdak Živi šit poznat po druženju sa srpskim četnicima Dverima i izjavama debiloidnog povjesničara Pernara kako je Oluja etničko čišćenje. Oni su oporba pupi-plenki izdajicama branitelja. Nema što čeka nas svjetla budućnost. Ako dodamo da su nekadašnji srpski teroristi Dugošija, Miličević, Gabrić bili dio vlasti SDP-a na Banovini sve je jasno zašto jača četništvo u Hrvatskoj.

Autor: HOP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.