Damir Krstičević: Petrov je danas trebao biti u Okučanima

01.05.2017. 20:24:14

Danas je u Okučanima obilježena 22. obljetnica Vojno-redarstvene operacije Bljesak, a na njoj je sudjelovao i potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane general Damir Krstičević. Tom je prilikom odgovarao na pitanja okupljenih novinara. Sve političke opcije danas, 1. svibnja, moraju biti složne. Moramo se sjetiti što je bilo prije 22 godine. Ovaj dan zaslužuje poštovanje. Danas se u Okučanima sjećamo svih naših prijatelja, suboraca koji su poginuli. Drago mi je da smo danas zajedno i da smo pokazali dostojanstvo te da smo se prisjetili snage, odlučnosti hrvatskog vojnika, hrvatskog policajca, hrvatskih branitelja – zaslugom tih ljudi danas živimo u miru i slobodi. Na to sam ponosan, kao i svi hrvatski branitelji. Mislim da je i g. Petrov kao predsjednik Sabora trebao danas biti ovdje. O ovom trenutku moramo pokazati odgovornost. Sada nam treba politička stabilnost. Imamo puno gospodarskih izazova, rješavanje pitanja na granici, složenu sigurnosnu situaciju… U svemu nam tome treba odgovornost i zajedništvo. Danas smo fokusirani na vrijednosti Domovinskog rata. Predsjednik Plenković se u ovoj situaciji ponaša odgovorno te pokazuje da se i u ovoje situaciji može nositi sa svim izazovima. Sve su opcije otvorene. Učinit ćemo ono što je za Hrvatsku i naše građane najbolje.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.