Damir Markuš predsjednik HSP-a Sisačko moslavačke županije

19.01.2019. 09:26:13

Jučer je u Popovači održan Izborni Zbor Hrvatske stranke prava za Sisačko moslavačku županiju, na kojoj je za predsjednika Županijskog vijeća jednoglasno izabran Damir Markuš. Uz predsjednika Markuša u predsjeništvo Županijskog vijeća  birani su i zamjenici: Đurđica Jurić iz Siska i  Josip Mišković iz Popovače. Tajnik Županijskog vijeća  je Anto Žilić, a rizničarka je Blanka Egređija. U predsjedništvo Županijskog vijeća još su  izabrani: Nikola Badžek, Damir Vidaković, Dražen Burić i Vinko Debeljak. Županijski časni  sud čine: Lovro Glešić – predsjednik, Franjo Martinović, Davor Vuić, Zvonimir Baljak i Željko Lucić – članovi. Županijski nadzorni odbor čine: Drago Apalović – predsjednik, Marijan Hodalj i Marijan Blažević – članovi Sukladno statutu HSP-a u Glavnom stanu Hrvatske stranke prava Sisačko moslavačke županije predstavljati će: Damir Markuš, Josip Mišković i Darko Dumbović Zboru su nazočili i članovi središnjih tijela   Hrvatske stranke prava  na čelu s predsjednikom Glavnog stana Nikicom Augustinovićem, koji su se obratili  Zboru. Novoizabrani  predsjednik ŽV HSP-a Sisačko moslavačke županije Damir  Markuš je poznat  široj političkoj javnosti na cjelokupnom hrvatskom prostoru  i izvandomovinstvu. Osobito je cijenjen u  braniteljskoj i domoljubnoj javnosti.  Pripadnik je HOS-a i vukovarski branitelj koji je   u obrani Vukovara nekoliko puta ranjavan. Poznat je po svom beskompromisnom zalaganju za istinu o HOS-u, obrani Vukovara, te je neumoran  u javnoj promociji te istine. Najzaslužniji  je da  danas  HOS ima  svoje zasluženo mjesto u  povijesti Domovinskog rata. Želimo mu puno uspjeha u radu! Ured za odnose s javnošću  HSP-a Foto: HSP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.