DAN ODLUKE! BARCELONA I EKIPA PRIJETE DINAMU! Evo kad je ždrijeb i tko sve ‘napada’ Modre!

13.12.2021. 09:34:00

Uzbudljiv dan za Dinamo! U 13 sati počinje ždrijeb play-offa za ulazak u osminu finala Europske lige, a u 14 sati play-offa za osminu finala Konferencijske lige.

Tako će modri biti među 16 klubova u ždrijebu EL. Pobjednici skupina (Lyon, Monaco, Spartak Moskva, Eintracht Frankfurt, Bayer Leverkusen, Galatasaray, Crvena zvezda, West Ham) izborili su direktan plasman u osminu finala, dok će osam drugoplasiranih ekipa, među kojima je i Dinamo igrati u play-offu protiv trećeplasiranih ekipa iz Lige prvaka.

To su RB Leipzig, Porto, Borussia Dortmund, Šerif, Barcelona, Atalanta, Sevilla i Zenit Saint Petersburg.

Borussia na Maksimiru?

Prijete dakle velikani, kao što su Barcelona i Borussia Dortmund, ali i Šerif protiv kojeg je hrvatski prvak ove sezone igrao u završnoj rundi kvalifikacijama za Ligu prvaka i ispao.

U ovoj fazi natjecaja ne mogu igrati klubovi iz iste zemlje. Prve utakmice su na rasporedu 17. veljače, a uzvrati su sedam dana kasnije.

Dobra je vijest kako će drugoplasirane ekipe iz Europske lige biti domaćini u uzvratnim susretima.

U Konferencijskoj ligi situacija je sljedeća: nositelji su Bodo/Glimt, Maccabi Tel Aviv, PAOK, Partizan, Karabah, Randers i Slavia Prag (vjerojatno i Vitesse, bude li Tottenham – Rennes očekivano registrirano 0:3), a nenositelji, domaćini prve utakmice 17. veljače (uzvrat je tjedan dana kasnije) Celtic, Fenerbahče, Leicester, Marseille, Midtjylland, PSV, Rapid Beč i Sparta Prag.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: P.V./Foto: Screenshot/TV Arena sport

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.