DAN POSLIJE: Bandić u 7 ujutro objasnio kako je pobijedio Mrak Taritaš

05.06.2017. 09:29:07

Dana nakon što je osvojio šesti gradonačelnički mandat Milan Bandić je u svom prepoznatljivom stilu krenuo u novi radni dan! U sedam sati ujutro obišao je radove u Ježdovečkoj ulici i time najavio da će istim tempom nastaviti nakon izborne pobjede nad Ankom Mrak Taritaš. – Idemo popit kavu pa idemo na reciklažno dvorište u Klaru – rekao je Bandić novinarima te potom odgovorio na pitanje koja je tajna njegova uspjeha, odnosno kako je uspio osvojiti već šesti mandat na čelu Zagreba. – Tajna je u radu. Volim ljude i volim posao koji radim – rekao je Bandić. Na pitanje je li istina da je dužan 18 milijuna kuna poreza Bandić je odgovorio da je mislio da je predizborna kampanja gotova. – Nema više ni 18 milijuna kuna, ni prosvjednika na Savici, ni sijanja iluzija i obećanje. Ponovno su pobijedili Zagrepčani – kazao je Bandić i dodao da je znao da će pobijediti jer je Zagrepčane teško obmanuti, a naljutio ga je plakat na kojem je pisalo da je Zagreb “mi ili on”. Na pitanje s kime će formirati većinu u Gradskoj skupštini, Bandić je odgovorio: ‘s onima koji obično idu s pobjednicima, a s njima obično idu svi”. Bandić je u drugom krugu izbor dobio 51,7 posto ili 147 tisuća glasova, a njegova protukandidatkinja Anka Mrak Taritaš 46 posto ili 131 tisuću glasova.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.