Danas na Braniteljskom radiju RH voditelj i urednik emisije Dražen Šemovčan Šeki uživo iz studija Podravskog radija

14.12.2014. 15:48:08

Danas u 16,00 sati poslušajte voditelja i urednika Dražena Šemovčana Šekija uživo iz studija Podravskog radija. Tema emisije je " Kviz znanja o Domovinskom ratu za osnovnoškolce " . Voditelj i urednik emisije " Desna Ruka " - Željko Sever. Gosti emisije: Nikola Tišljar - učenik i Ivana Dautanec - učiteljica povijesti u Osnovnoj školi prof. Franjo Viktor Šignjar iz Virja. Tehnički i glazbeni urednik emisije iz Braniteljskog radija RH je Crni. Braniteljski Radio RH možete slušati na slijedećim linkovima: http://www.braniteljski-radio.com/ http://braniteljskiradio.uhb1990-1996rh.com/ http://branitel.fastcast4u.com/ – LINK za mobitele http://cp.eu2.fastcast4u.com:2199/start/branitel Slušajte nas i budite s nama ! Uredništvo Braniteljski-Radio RH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.