Danas - potop ! Pa od srijede sunce, pa kiša, pa sunce, pa...

17.09.2013. 09:09:09

Pred nama su dani promjenjivog vremena: Dan za danom će se smjenjivati kiša i sunce, a prognoziraju nam i niže temperature zraka. Stiže jesen! U čitavoj će zemlji prevladavati promjenljivo i pretežno oblačno vrijeme, povremeno s kišom i grmljavinom, a na Jadranu se očekuju i mjestimice jači pljuskovi i obilnija kiša, prognoza je DHMZ-a. Na Jadranu u početku slabo do umjereno jugo, te jugozapadnjak i zapadnjak, ponegdje i jak, a od sredine dana sjeverozapadnjak i bura, najprije na sjevernom dijelu.  Poslijepodne i navečer postupno razvedravanje sa zapada. Temperature zraka na kopnu će se kretati od 14 do 19, a na Jadranu između 19 i 24 Celzijusa. U srijedu pretežno sunčano, poslijepodne uz postupan porast naoblake, a na sjevernom Jadranu, u Gorskome kotaru i Lici potkraj dana mjestimice i kiša. U četvrtak prolazno jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom, glavnina u noći i prijepodne na zapadu, a poslijepodne na istoku i jugu Hrvatske. U petak će ponovno prevladavati sunčano. Na Jadranu u srijedu umjereno jugo, u četvrtak umjerena i jaka, na udare mjestimice olujna bura, u petak će slabiti. Toplo, a u unutrašnjosti svježa jutra. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.