Danas u Hrvatskoj svježije, mjestimice mogući jači pljuskovi

20.08.2013. 09:10:32

Danas se očekuje da će u Hrvatskoj biti promjenljivo oblačno, povremeno s kišom te razmjerno vjetrovito i svježije. Mjestimice je moguće da dođe do jačih pljuskova i grmljavine, prijepodne u zapadnim krajevima i na sjevernom Jadranu, a sredinom dana i poslijepodne i u ostalim krajevima, izvijestio je DHMZ. Jutros u 7 sati je u Karlovcu izmjereno 20 stupnjeva, u Zagrebu 21, Splitu i Rijeci 24, a Osijeku 19 stupnjeva Celzijusa. Očekuje se da će se najviša dnevna temperatura kretati od 21 do 27 stupnjeva, a u istočnoj Slavoniji i Dalmaciji između 28 i 32 stupnja Celzijusa. U ponedjeljak je pak danju bilo gotovo svugdje više od 30 stupnjeva, a s približavanjem fronte kasno popodne i navečer nad unutrašnjosti zemlje, a u kasnim večernjim satima i nad Istrom, mjestimice je bilo pljuskova iz grmljavinu, izvijestio je Crometeo. Kratkotrajan i snažan pljusak jučer navečer zahvatio je i Osijek. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.