Danci priznali: Da, oštetili smo Hrvatsku i zato nismo spavali!

22.01.2019. 23:42:05

Nismo večeras spavali, ali moramo preći preko toga. Bila je to odluka koja je imala veliki utjecaj na jedan tim i ona je bila na meni. U najboljem slučaju, postoji dvojna situacija, rekao je Martin Geding Pogledajte izvorni članak Hrvatska je izgubila od Njemačke 22-21 nakon niza kontroverznih presuda, a nakon što su neki igrači čuli od sudaca, izbornik je bio Lino Červar i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza sam Tomislav Grahovac , napokon i sami suci. meni SPORT Danci su priznali: Da, oštetili smo Hrvatsku i zato nismo spavali! Nismo večeras spavali, ali moramo preći preko toga. Bila je to odluka koja je imala veliki utjecaj na jedan tim i ona je bila na meni. U najboljem slučaju, postoji dvojna situacija, rekao je Martin Geding Hrvatska je izgubila od Njemačke 22-21 nakon niza kontroverznih presuda, a nakon što su neki igrači čuli od sudaca, izbornik je bio Lino Červar i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza sam Tomislav Grahovac , napokon i sami suci. Na rezultatu 21-20, Njemačka je postigla proboj s Karzićem u utakmici s Wiedeom, a Martin Geding , koji je napravio taj proboj i dao mu trenutak, priznao je pogrešku: - Jedan od kriterija za dodjelu prekršaja u napadu je da obrambeni igrač miruje dok ga napadač udara. To ovdje nije bio slučaj. Nisam čak morao mnogo puta gledati video da bih bio siguran da sam pogriješio - rekao je Geding za dansku televiziju , a onda je otkrio da zapravo nije spavao: - Nismo noćas spavali, ali moramo preći preko toga. Bila je to odluka koja je imala veliki utjecaj na jedan tim i ona je bila na meni. U najboljem slučaju, postoji dvojna situacija. Vidio sam ga 15 puta i to su bila dvojica igrača koji su išli jedni na druge, zabili u napadu, to je bila pogreška, javlja RTL . Njegov partner, Mads Hansen, vjeruje da bi trebao biti poznat pritisak: - Naravno, imamo dobar utjecaj na vas kada učinite nešto pogrešno, to utječe na naš ponos i profesionalnost u koju svakodnevno ulažemo, ali smo svjesni kako to ide s ovim poslom. Mislim da smo bili jako dobri u tisku. Moramo biti sposobni nositi se sa svim sucima, a ako ne možemo, za nas nema mjesta.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.