Daniel Srb pod kontrolom Tomislava Karamarka i Ruže Tomašić !

09.09.2013. 16:00:32

Predsjednik Hrvatske stranke prava, Dražen Keleminec poziva sve prevarene i sve istinske pravaše da ne nasjedaju na provokacije HDZ-a te da im se pridruže pravaškoj borbi za pravednu i slobodnu Hrvatsku državu. Najbitniji je temelj pravaša, ideja Oca Domovine dr. Ante Starčevića te jubav za Domovinu kako bi se što prije istina saznala.

Daniel Srb, predsjednik Hrvatske stranke prava ( poznat po članstvu u Rotari klubu – masoni ) za petak je sazvao preostale članove predsjedništva stranke s ciljem da ih izvijesti o uspješnom dogovoru s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom i predsjednicom HSP AS Ružom Tomašić oko zajedničkog izlaska na izbore. Daniel Srb želi obavijestiti preostale članove predsjedništva da je temeljem dogovora Hrvatskoj stranci prava pripalo dva mjesta u Saboru, jedno Naravno, jedno Danielu Srbu,a drugo Peji Trgovčeviću. Daniel Srb je dogovorio s Tomislavom Karamarkom da informacija u petak ide u medije.

Nakon naloga iz HSP-a koji je izbacio Antu Đapića, Daniel Srb će izvijestiti ostale članove predsjedništva kako je potrebno ujedinjenje s Ružom Tomašić, po nalogu HDZ-a.

Predsjednik Hrvatske stranke prava,  Dražen Keleminec poziva sve prevarene i sve istinske pravaše da ne nasjedaju na provokacije i laži HDZ-a te da im se pridruže pravaškoj borbi za pravednu i slobodnu Hrvatsku državu. Najbitniji je temelj pravaša, ideja Oca Domovine dr. Ante Starčevića te ljubav za Domovinu kako bi se što prije istina saznala.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.