Daruvarac ponovno na policiji! Prijatelj se tukao, on gledao?

05.06.2019. 18:48:18

Očevici kažu kako su vidjeli Darka Kovačevića Daruvarca (32) koji stoji sa strane i gleda sukob svog prijatelja i drugog muškarca. Sve su ih odveli na policiju na isptiivanje Prvo sam vidjela muškarca kako leži pa sam pomislila da se guši. Kad sam prišla, shvatila sam da se radi o tučnjavi. Jedan muškarac udarao je drugog koji je ležao na podu, a neka žena je vikala: ''Nemoj, nemoj, ubit ćeš ga!''. Nakon što je ta cura zaprijetila da će pozvati policiju, ovaj jači muškarac je glavu muškarca koji je ležao na podu stavio između nogu i nije ga puštao dok nije došla policija, rekla nam je čitateljica koja se za vrijeme incidenta zatekla u zadarskoj Supernovi.

Foto: čitatelj 24sata

Dodaje kako je Daruvarac cijeli sukob mirno promatrao. Policija je potvrdila da je bio incident. - U 16.20 sati u Ulici Akcije Maslenice u trgovačkom centru izbio je fizički sukob između tri muškarca (32,35,36). Odmah po dojavi policjski službenici su izašli na teren i sva tri muškarca doveli u službene prostorije policije. Trenutno se provodi kriminalističko istraživanje nakon kojeg će se znati više detalja - rekla nam je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije. Podsjećamo, Općinski sud u Zadru nepravomoćno je osudio Darka Kovačevića Daruvarca na jedinstvenu kaznu od pet godina zatvora zbog premlaćivanja 18-godišnje djevojke u lipnju prošle godine

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.