DAVOR GLASNOVIĆ – GOST BUJICE!

15.11.2016. 10:46:26

Bila je čast razgovarati s Davorom Glasnovićem, tim velikim čovjekom, pravim divom, bratom popularnog saborskog zastupnika Željka Glasnovića komentirao je nakon večerašnje emisije Bujica, Velimir Bujanec, te iznio par detalja iz emisije: Mlađi je od Željka tek 5 minuta, jednako je otvoren i hrabar, nema dlake na jeziku i ne poznaje strah, iako je prošao pakao… U srbijanskim logorima bio je zatočen 15 strašnih mjeseci, kod zarobljavanja su mu teško ranjenom odrezali uho, a u banjalučkoj bolnici električnom bušilicom bušili koljeno! Danas se nalazi na optužnici “Republike Srpske”, a terete ga za razdoblje kada je bio u logoru! Hrvatske službe nikada nisu obavile nikakav razgovor s Davorom Glasnovićem, a DORH nije procesuirao niti jednog njegovog mučitelja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.