Davor Pavuna optužio Josipovića za širenje 'čistog udba-boljševizma'

09.01.2015. 09:14:26

Znanstvenik Davor Pavuna, koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora podržavao predsjedničkog kandidata Ivana Vilibora Sinčića, oglasio se otvorenim pismom upućenim predsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću. Pismo Davora Pavune prenosimo u cijelosti. "Poštovani gospodine Predsjedniče, Na žalost prvo zaustavljeni a kasnije kraćeni intervju koji je danas trebao izaći u dnevnom tisku, žalostan je dokaz čistog udba-boljševizma u medijima. Vijest o današnjem hapšenju predsjedničkog kandidata i narodnog aktivista gospodina Ivana Vilibora Sinčića ponukala me da Vam na ovaj način kažem gospodine Predsjedniče Josipović demokracija u Vašem mandatu je farsa ... Iskreno, stvarno ne vidim što će nam ‘’pravedan’’ predsjednik kad se ovakve stvari uopće događaju sa 'slobodnim' medijima kad jedan fizičar kojeg i osobno poznajete i koji se u znanstveno-tehnološkom segmentu bori za slične vizije kao i Vi, ne smije izraziti čuđenje. ZAŠTO se uopće KANDIDIRATE nakon činjenično pet godina neuspjeha zemlje: 70 posto puka siromasi, pola mladih nezaposleno, branitelji i dalje na ulici,  efektivni specijalni rat lijevo-desni, nedostatak EU+ vizije ... Bez obzira tko dobije izbore u nedjelju, demokracija i Vi osobno ste već izgubili jer kao znanstvenik mogu vrlo precizno i koherentno posvjedočiti sustavne blokade koje doživljavam u medijima  tijekom Vašeg mandata, vjerojatno  samo zato jer jasno i radosno svjedočim javno. Ne mogu šutjeti i gledati ovako jadnu naciju u kojoj sam oduvijek se borio za izvrsnost i boljitak. Usput, Gđa Karolina Vidović Krišto je 29.12. 2014. dobila otkaz na HTV-u jer se bori ze ljudska prava koja i sindikati podržavaju! ... Maloprije sam saznao da je gospodin Ivan Vilibor Sinčić uhapšen na nekoliko sati ... Iskreno, uz takvu medijsku ‘’novu-pravdu’’ stvarno se možemo složiti pa po kriterijima demokracije Vi svakako u pet godina kao Predsjednik Republike Hrvatske niste uspjeli podići nivo nacije nit medija: sve je zaista čak i gore nego u boljševizmu kojeg sam preživio... Molim se za Vas i Vašu obitelj, Te Vama i obitelji i suradnicima želim Blagoslovljenu 2015!", stoji u otvorenom pismu Davora Pavune upućenom Ivi Josipoviću.   M.M. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.