Derbi dvoboj Dinama i Hajduka otkazan, gosti iz Splita nisu željeli izaći na teren

22.11.2014. 18:03:33

Dvoboj Dinama i Hajduka je – otkazan! Zbog problema s Hajdukovim navijačima koji nisu željeli ući i na tribinu, a sve zbog Dinamovih crnih lista na kojima su neki pripadnici Hajdukove navijačke skupine i momčad Hajduka odlučila je ne izaći na teren. Solidariziravši se tako sa svojim navijačima… Dinamovi nogometaši izašli su na teren, postavili se u formaciju, sudac utakmice pričekao je nekoliko minuta i potom u suradnji s delegatom označio prekid, praktički otkazivanje utakmice. Situacija u hrvatskom nogometu koja se zakuhala nakon navijačkih nereda u Milanu na utakmici reprezentacije protiv Italije sada se dodatno zakomplicirala. Ovo je prvi derbi u povijesti prve HNL koji je otkazan, prvi put jedna momčad nije željela ići na teren!

Izvor: kk

Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.