DETALJI STRAŠNE NESREĆE U KOJOJ SU TEŠKO OZLIJEĐENI POLICAJCI: Kamionom pretjecao kolonu, nakon naleta završili na kolniku

19.10.2021. 18:01:00

Jučer, 18. listopada, oko 17.15 sati, na sjevernoj strani autoceste A3 Bregana- Zagreb-Lipovac kod Novske, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva policijska službenika-prometna motociklista.

Do nesreće je došlo kada se 48-godišnji državljanin Republike Srbije, skupom vozila koji se sastojao od teretnog vozila kojem je bilo pridodano priključno vozilo srbijanskih nacionalnih oznaka, kretao u smjeru Zagreba. On je započeo pretjecati skup vozila, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, uslijed čega je došlo do udara dva službena motocikla kojim su upravljali policijski službenici u službi i vršili pretjecanje skupa vozila.

Uslijed udarca došlo je do pada oba policijska službenika na kolnik. Sudionici ove prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola, a liječnička pomoć policijskim službenicima je pružena u Općoj bolnici Nova Gradiška gdje su im konstatirane teške tjelesne ozljede. 

Očevidom prometne nesreće rukovodila je općinska državna odvjetnica u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, u suradnji s očevidnom ekipom Postaje prometne policije Kutina.

Po dovršenim policijskim izvidima policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće na državno odvjetničku meritornu odluku, navodi policija u priopćenju.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: MUP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.