Dežulović komentirao Milanovićevu izjavu o obitelji Zec: 'Ne morate vi u tri p***e materine, ja ću...'

08.12.2021. 10:18:00

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović u utorak je u Valpovu, između ostaloga, komentirao i obljetnicu ubojstva obitelji Zec. 

"Obitelj je Zec je bila pozvana u Vladu, dobila je odštetu - šta još treba", započeo je Milanović i dodao kako je riječ o groznoj priči, ali da on u ratu zna i groznijih od te. 

"Hoćemo li jedni u druge idućih 50 godina prstom upirati", upitao se. 

Na Facebooku je reagirao kolumnist Boris Dežulović koji je podsjetio kako se Willy Brandt svojedobno poklonio nacističkim žrtvama.

"Prije pedeset jednu godinu, 7. prosinca 1970., njemački kancelar Willy Brandt u ikoničnom je prizoru njemačke katarze kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama varšavskog Geta.

Pedeset jednu godinu kasnije, 7. prosinca 2021. godine, hrvatski predsjednik Zoran Milanović u ikoničnom se prizoru hrvatske katarze prisjetio nikad procesuiranog ubojstva srpske obitelji Zec i hladnokrvne likvidacije dvanaestogodišnje Aleksandre: 'Obitelj Zec je bila pozvana u vladu, dobili su odštetu, što još treba? Sad vas moram direktno pitati, što još treba?'

Ništa, predsjedniče. Baš ništa. Što bi rekao jedan moj drug, ne morate vi ići u tri pizde materine, ja ću", napisao je Dežulović. 

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: ts/Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.