DHMZ: Oblačno uz oborine

22.01.2019. 08:41:38

Oblačno uz oborine, na kopnu snijeg u gorskim i istočnim predjelima i na Banovini, izraženiji uglavnom navečer i u noći, dok će na Jadranu biti kiše, progniza je Državnog hidroemeteorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za utorak. U Dalmaciji će biti pljuskova s grmljavinom, koji lokalno mogu biti obilni. Na sjevernom Jadranu bit će i susnježice i snijega, pogotovo prema kraju dana. Vjetar na kopnu većinom slab. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, a drugdje istočnjak i jugo, navečer u okretanju na jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od -3 do 2, na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije od 2 do 7, a drugdje na obali i otocima od 8 do 13 Celzijevih stupnjeva.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.