Dijete im upalo u bazen, liječnici se bore za njegov život

11.07.2013. 16:07:54

11.7.2013

Nesretan slučaj dogodio se u dvorištu jedne kuće u Valbandonu u Istri kad je dijete, bez nadzora roditelja, upalo u bazen. Trenutno se nalazi u kritičnom stanju, a liječnici se svim silama bore za njegov život. Prema dosad poznatim informacijama, nesretan slučaj dogodio se u srijedu oko 18.30 sati.

Dijete se igralo u dvorištu, bez nadzora roditelja, koji su se nalazili u kući. Nakon nekoliko minuta majka, 38-godišnja državljanka Italije, počela je tražiti dijete. U tom trenutku kući se vratila i 62-godišnja vlasnica objekta, koja je ugledala dijete kako pluta u bazenu, te ga je izvukla iz vode. Dijete je prebačeno u pulsku Opću bolnicu u teškom stanju, opasnom po život. Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.