Dila - Hajduk 1-0

09.08.2013. 12:05:49

Nogometaši splitskog Hajduka nisu se uspjeli plasirati u 4. pretkolo Europske lige nakon što su u uzvratnom dvoboju 3. pretkola izgubili sa 0-1 (0-0) od gruzijskog predstavnika Dile iz Gorija u susretu igranom na stadionu Miheil Meški u Tbilisiju. Kako je i prvi dvoboj prije tjedan dana na Poljudu završio pobjedom Dile od 1-0, gruzijski je sastav prošao dalje s ukupnih 2-0.   Strijelac jedinog gola u Tbilisiju bio je Grigol Dolidze u 82. minuti.       DILA: Revišvili - Gongadze, Kobahidze, Tomašvili, Kvahadze, Guruli - Aladašvili (Dolidze, 79), Gvalia, Bolkvadze (Aburjania, 86) - Iluridze, Modebadze (Gorelišvili, 77)   HAJDUK: Kalinić - Mikanović, Milović, Maloča, Vršajević - Anđelković (Kiš, 84), Caktaš, Bradarić - Bencun (Mujan, 63), Sušić (Andrijašević, 46); Maglica   SUDAC: Bognar (Mađarska)       Za razliku od dvoboja u Splitu kada je Hajduk stvorio nekoliko odličnih prilika za pogodak, ali ih nije iskoristio, u Tbilisiju je Dila bila opasniji suparnik.   Ipak, mlada je momčad Hajduka imala izglede za prolazak sve do pred sam kraj susreta, do 82. minute. Tada je, nakon dva uzastopna kornera za Hajduk, Dila izvela brzi protunapad iz kojega je postigla pogodak koji je definitivno odlučio pitanje ukupnog pobjednika. Iluridze je sa same sredine igrališta poslao loptu prema netom ušlom Dolidzeu koji se potom lakoćom oslobodio Milovića i s ruba kaznenog prostora preciznim udarcem pogodio gornji desni kut Kalinićeva gola.   Minutu ranije Caktaš je vrlo dobro izveo slobodni udarac sa 20-ak metara, ali je domaći vratar Revišvili uspio odbiti loptu u korner.   Ispadanjem od Dile Hajduk je okončao svoj nastup u Europi ove sezone.    
(Hina)
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.