Dinamo i nikad bolji Bruno Petković nadomak 16 najboljih u Europskoj ligi; evo koje velikane im donosi ždrijeb i koliko bi još milijuna eura mogli zaraditi (VIDEO)

19.02.2021. 10:53:00

Nakon što su nogometaši Dinama pobjedom 3:2 kod Krasnodara napravili veliki korak prema plasmanu u osminu finala Europske lige već se zna s kim bi mogao igrati, a poznato je i koliko će dodatno milijuna eura zaraditi. 

No, osim što će Dinamo dodatno zaraditi, ako prođe Krasnodar, jasno je kako će i značajno porasti vrijednost nekim igračima, a poglavito napadaču Bruni Petkoviću koji je odigrao gotovo savršenu utakmicu u kojoj je zabio dva gola, a fantastičnim driblinzima je pokazao da se radi o jednom od najboljih tehničara u Dinamu.

Ponuda za njega neće nedostajati, a poznato je kako ga čelnici Dinama neće pustiti za manje od 20 milijuna eura. Dinamu se opet smiješi rekordna zarada i čini se da su krizu prošli - neokrznuti. Nakon ovakve Petkovićeve partije jasno je kako ga poziv hrvatskog izbornika Zlatka Dalića više neće zaobići kao što je bio slučaj...

Ukratko, ako Dinamo prođe Krasnodar smiješi mu se novi milijunski bonus Uefe, a ukupna zarada samo od honorara Uefe mogla bi biti veća od 20 milijuna eura. Samo plasman u osminu finala donosi sigurnih 1,1 milijuna eura...

Izvor: Tportal

Izvorni autor: V.R./Foto: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.