DIP poziva medije na dogovor o preuzimanju rezultata izbora za EP

08.04.2019. 09:22:47

Državno izborno povjerenstvo (DIP) poziva predstavnike medija, zainteresirane za preuzimanje podataka o rezultatima glasovanja na izborima za Europski parlament, da dođu na sastanak o tehničkim pojedinostima tog preuzimanja u srijedu, 17. travnja u 10 sati. Sastanak će se održati u prostorijama tvrtke APIS IT d.o.o., Paljetkova 18, Zagreb. Medije zainteresirane za preuzimanje podataka o rezultatima glasovanja, Povjerenstvo poziva da svoj interes iskažu upućivanjem prijave na adresu elektroničke pošte: dip@izbori.hr. U prijavi je potrebno navesti naziv medija. Molimo sve zainteresirane predstavnike medija da obavijest o prisustvovanju sastanku, a nakon pozitivnog odgovora na zamolbu kojom je iskazan interes za preuzimanje podataka, dostave na adrese elektroničke pošte: dip@izbori.hr i izbori.mediji@apis-it.hr. Obavijest, u kojoj će se navesti ime i prezime osobe koja će prisustvovati sastanku te naziv medija, potrebno je dostaviti do ponedjeljka 15. travnja 2019., navodi DIP.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.