DIREKTNO OBJAVLJUJE Pogledajte novi 'dokumentarac' o tome kako je nastao korona virus, tko je na čelu kineskog zdravstvenog sustava i kakav se biokemijski rat vodi

11.04.2020. 18:11:00

Wuhan (kineski: 武汉市, pinyin: Wuhàn Shì), jedan je od najvećih kineskih gradova i glavni grad pokrajine Hubei. Wuhan je metropolitansko područje koja se sastoji od tri ujedinjena grada (Wuchang, Hankou i Hanyang). To je jedan od najznačajnijih centara srednje Kine i najveća luka na rijeci Jangce, stoji u uvodu tzv. svjetske enciklopedije, popularne Wikipedije. No, Wuhan je već sada postao ''veći od života'', odnosno, smrti, a njegovo će ime zauvijek biti zabilježeno u globalnu povijest.

Jer je upravo iz toga, 11-milijunskog modernoga grada, definitivno je dokazano, korona virus krenuo na svoj pohod prema svijetu. S wuhanske ''mokre tržnice'', njihovom tradicionalnom mjestu na kojemu se zajedno prodaju i domaće i divlje životinje, a pritom ih se ubija i kolje pred kupcima na okrutan način, kako bi se ovi uvjerili da su ''svježe''.

Dokazano je i da je virus potekao sa štakora, inače uobičajenoga na kineskom meniju. I da je životinjskoga porijekla, no, još uvijek nije odbačena mogućnost da je umjetno stvoren u supermodernom wuhanskom laboratoriju za viruse.

Sam Wuhan ima nevjerojatno razvijen značajan sveučilišni centar s 35 visokoškolskih ustanova, a podaci govore i da je na ljestvici ekonomski najsnažnijih gradskih regija na svijetu Wuhan zauzeo 45. mjesto!

Danas je već sve manje-više poznato- od toga da je nulti pacijent Kinez iz Wuhana koji još uvijek leži u bolesničkoj postelji, a žena koja živi i radi u blizini wuhanske ''mokre tržnice'' službeno je prvi pacijent/ica obolio od novoga, sada se pokazuje, superjakog i čudovišnog virusa s iznimno brzom mogućnošću mutacije.

A tek dva mjeseca nakon toga, Kina je službeno prijavila epidemiju korona virusa Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), a ona prekasno reagirala, ne prepoznavši odmah da je riječ o pandemiji, više od pola zemaljske kugle u izolaciji.

Globus se našao u karanteni, sa zaštitnom maskom preko nosa i usta, a u ovom trenutku, kako pokazuje worldometer, iz sekunde u sekundu mijenja se broj oboljelih, mrtvih, ali i ozdravljenih. Nemoguće je stalno ažurirati nove podatke, a u vrijeme dok pišemo ovaj tekst, oboljelih je 1.620.000, a približavamo se brojci od 100.000 preminulih te nešto manje od 400.000 izlječenih.

Dakle, idemo prema brojci od dva milijuna zaraženih osoba, da ne spominjemo buduće mrtve, najvećoj globalnoj recesiji od one iz '20-ih godina 20. stoljeća, slomu svjetskih burzi, propasti projekta Europske unije, slabljenju supersila, SAD-a i Rusije, ali i Turske, mogućim novim lokalnim ratovima te maksimalnom jačanju Kine, koja se sada pojavljuje kao ''svjetski spasitelj''. 

Da, svjedočimo 'novom svjetskom poretku'

Ta fraza o tome kako ''nestaje svijet koji smo poznavali'', više nije fraza, već istina. Upravo svjedočimo kreiranju novoga svjetskog poretka, koji će biti plaćen najvišom mogućom cijenom- ljudskim životima. Kao, uostalom i tokom cijele ljudske povijesti, samo što su se, u sofisticiranom tehnološkom svijetu u kojem živimo, promijenile tehnike ratovanja.

Spušteno je oružje, ali je pokrenuta superiorna bio-kemijska ratna truba; jer, kako je nedavno napisao jedan ugledan svjetski biznismen iz ovih područja- što vam vrijedi nosač aviona od 15 milijardi dolara, ako je cijela posada na njemu zaražena?

Teorija urote, još jedna od njih milijuna? Ne, vrlo logično promišljanje. 

Jeste li zaboravili onu čuvenu kinesku uzrečicu, koju smo toliko puta čuli i citirali, ali nismo o njoj razmišljali? ''Dao Ti Bog da živiš u zanimljivim vremenima'', govorili su drevni Kinezi. Ovi suvremeni, super-moderni pretvorili su ih u jezivu stvarnost.

Stoga pogledajte najnoviji dokumentarni film o Wuhanu, njegovom ogromnom bio-kemijskom laboratoriju specijaliziranom za viruse, vrlo opasnoj igri obavještajnih službi svjetskih sila i svemoćnoj Komunističkoj partiji Kine.

Dobro ga pogledajte, a zaključke izvedite sami. Mi vam samo ukazujemo na izvrsno napravljen film, koji je rezultat sjajnoga i upornoga istraživačkog novinarstva na najvišoj razini.

VIDEO možete pogledati OVDJE:

WuhanWuhan

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: Andrea Latinović/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.