Dirljiv SMS podrške Ante Gotovine napadnutom generalu Damiru Krstičeviću

23.08.2016. 22:39:47

Odgovarajući na medijske napade general Damir Krstičević danas je kazao da se pokušava baciti ljaga na njegovo ime. “U politici ima svega, razumijem ljude koji se u nju ne žele miješati. Imam svoj dosje, mediji se bave time, posebice izvješće SIS-a, tvrde da sam napao Vukovar. Od svih kandidata mene spominju”, kazao je. Dodao je pri tomu kako nije ni prvi ni zadnji koji se mora s time boriti. “Zvao me general Gotovina i ustvrdili smo da nam slijedi borba istinom,” poručio je Krstičević. U međuvremenu general Gotovina Krstičeviću je poslao i SMS poruku kojom mu je dao podršku. Dragi Damire, Domovinski rat je temelj hrvatske državnosti. Pobjedom smo izborili slobodu, neovisnost i sigurnost Hrvatske. Zato je, kao u svim demokratski uređenim društvima, zaštita operacija i ljudi iz Domovinskog rata od olakih objeda za potrebe dnevne politike u ingerenciji institucija koje brinu o nacionalnoj sigurnosti. Ti si svoju odanost dokazao u presudnim godinama. Tvoj put od vojnika do ratnog zapovjednika jedne od najslavnijih postrojbi Hrvatske vojske, 4. gardijske brigade, bio je čestit i uzoran. Misiju obrane domovine, zajedno sa svim postrojbama hrvatskih oružanih snaga izvršili smo vojnički, časno i dostojanstveno. Zajedno smo stvorili pretpostavku za demokratski razvoj društva i države. Ponosan sam na naše vrijeme i sve naše ljude. Živimo uspravno s vjerom u sutra. Uz pozdrav, Tvoj, Ante Gotovina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.