DJECA KOMUNIZMA: Nova Plenkovićeva ministrica mlada komunistica!

20.07.2019. 19:09:01

  Kao što sam već u nekoliko navrata  naveo "Hrvatska je izašla iz komunizma,  ali  komunizam nije izašao iz Hrvatske", toj tezi potvrda je stigla jučer iz hrvatskog sabora, kada je za ministricu demografije, obitelji, mladih i socijalne politike, prilikom rekonstrukcije Vlade, a na prijedlog  predsjednika Vlade RH-a g. Andreja Plenkovića, izabrana  gđa. Vesna Bedeković. Naime, nakon izbora na ministarsku dužnost, procurili  su novi detalji o dosadašnjem političkom djelovanju nove ministrice iz kojih je razvidno da je ista u svojoj mladosti bila istaknuti  član Saveza Komunista Jugoslavije. Velimir Bujanec,  na svom Facebook profilu, objavio je  fotografiju nove ministrice u njenim mladim danima iz koje je vidljivo,  da je Vesna Bedeković bila  politički aktivna i u mladosti, ali ne u HDZ-u – već u  Savezu Komunista Jugoslavije, kada je u Podravini, na skupu lokalne partijske organizacije čita referat ispred jugoslavenske zastave s crvenom zvijezdom petokrakom. Objavu Velimira Bujanca prenosimo Vam u cijelosti; "Imamo fotku Vesne Bedeković: ’GOSPOĐA MINISTARKA’ U MLAĐIM DANIMA! Nova Plenkovićeva ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Vesna Bedeković bila je politički aktivna i u mladosti - u Savezu Komunista Jugoslavije. ‘Gospođa ministarka’ je prije 90-ih bila ‘drugarica Vesna’, a na fotografiji iz mladih dana vidimo je kako u Podravini, na skupu lokalne partijske organizacije, čita referat ispred komunističke zastave s crvenom zvijezdom petokrakom. I sam premijer Plenković na njezinom saborskom predstavljanju, pohvalio je ‘drugaricu Vesnu’ kako “ima zavidno političko iskustvo”. Ako zanemarimo da je na izborima za Hrvatski sabor u 4. izbornoj jedinici dobila uvjerljivo najmanje - 0,83 posto glasova na listi HDZ-a, onda nam je ipak jasnije na koje je političko iskustvo mislio aktualni šef Vlade. PHOTO: Nekada ’drugarica’, a danas ‘Gospođa ministarka’ - Vesna Bedeković je sjajno surađivala s Blaženkom Divjak i bila Plenkovićev osobni adut protiv Dijane Vican, a kako je “odgajala” i “obrazovala” mlade ljude u školama i na fakultetima od Pitomače do Mostara, možemo samo pretpostaviti..."

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.