Djeca u napuštenoj kući u Dalju pronašla opasno streljivo

27.07.2013. 19:21:09

U napuštenoj kući u Dalju djeca su jučer pronašla spremnik za automatsku pušku sa streljivom, a na farmi za stoku "Lovas" djelatnici su također jučer pronašli trenutnu tromblonsku minu U policiji ističu da je opasna minsko-eksplozivna sredstva izuzeo službenik za protueksplozijsku zaštitu, te napominju da građani koji dragovoljno predaju oružje i minsko-eksplozivna sredstva neće biti sankcionirani. Važno je također, ističu, da građani ne donose sami u policiju oružje, nego da pozovu policiju. Kod pronalaska odbačenog oružja posebno je važno da se ono ne dira, nego treba pozvati policiju na broj 192. Policija upozorava i roditelje da to stalno napominju svojoj djeci, koja su znatiželjna što može imati kobne posljedice, jer je još uvijek mnogo oružja i minsko-eksplozivnih sredstava koje nesavjesni pojedinci drže po kućama ili odbacuju na razna mjesta. (Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.