Djevojčica iz romske obitelji i dalje kritično, liječnici pregledali svo troje djece

03.04.2021. 08:58:00

U bolnicu u Klaićevu u srijedu je prevezena djevojčica (2,5) iz romske obitelji koja ima teško nagnječenje mozga, ali i cijele glave. Na koži se jasno vide tragovi gnječenja. Nalazi se na intenzivnoj i priključena je na respirator. 

Ravnatelj Klaićeve, prof.dr. Goran Roić je kazao kako se stanje djevojčice nije promijenilo. Nažalost i dalje je izrazito kritična i životno je ugrožena. Liječnici se bore za njezin život. 

Roditelji djevojčice u dobi od 24 i 27 godina su uhićeni i nad njima se provodi kriminalistička obrada.

U obitelji je živjelo još troje djece i oni su smješteni u udomiteljsku obitelj. 

“Liječnici su pregledali svo troje djece i na njima nisu zamijetili nikakve ozljede. Pregledu su nazočili i policijski djelatnici. Kriminalistička istraga je u tijeku”, kazao je za RTL Damir Brezić iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Naime, nesretna je djevojčica do studenog prošle godine bila u udomiteljskoj obitelji nakon čega je vraćena roditeljima. Oni su međuvremenu dobili još dvoje djece.

Četvrtom djetetu koje je također bilo na liječničkom pregledu, oni nisu biološki roditelji. Naime, u zajedničkom kućanstvu živi više obitelji.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: sv/Foto: Damir Senčar/Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.